Seminarski Maturski Diplomski Radovi

Pretraga Zabava O nama Kontakt
 
Izrada novih radova – deo pravila PDF Štampa

                     Obavezno pogledajte – šta nam je od informacija potrebno i zašto!

Izrada novih radova – iskustva dobre prakse!

Niste našli gotov tekst u našem e-shopu www.maturskiradovi.net/eshop? U tom slučaju, slobodno naručite nov koji ćemo napisati za Vas. Na taj način, možete biti sasvim sigurni da će biti originalan, vrhunskog kvaliteta i u skladu sa Vašim uputstvom za pisanje rada. U zahtevu koji popunjavate možete, i trebate, navesti sve pojedinosti koje se tiču rada. Imajte na umu: ništa se ne podrazum(j)eva!

Na svaki mejl koji primimo, odgovorićemo. Naš e-mail nema spam, mi ne gubimo mejlove i nećemo ih zaboraviti – jednostavno, ponekad u isto vr(ij)eme stigne veliki broj zaht(j)eva, i potrebno nam je nešto više vr(ij)emena da Vam odgovorimo. Takođe, ako je Vaš rad obiman, ima komplikovano uputstvo, ukoliko imate veći broj zahteva i detalja, potrebno nam je malo vr(ij)emena da razmotrimo Vaš zaht(j)ev i formiramo cenu i rok u kojem će rad biti gotov. Jer, kada Vam jednom pošaljemo rok i c(ij)enu, mi iza toga stojimo, i ako se naknadno ispostavi da smo pogrešno proc(ij)enili, to je naš problem a ne Vaš! Zato svaki zaht(j)ev pažljivo razmatramo i precizno odgovaramo.

Kako mi funkcionišemo? Jednostavno! Na Vaše e-mailove odgovaraju koordinatori koji ne pišu radove. Radove pišu stručni saradnici, svako za svoju oblast. Vi pošaljete zahtev, koordinator ga prosledi saradniku, koji daje cenu i rok. Taj e-mail koordinator šalje kupcu, zajedno sa računom za uplatu, i to je ponuda koja Vas kao klijenta ni na šta ne obavezuje! Ukoliko Vam cena i rok odgovaraju, uplatite i obavezno nam javite: mesto, datum i vreme uplate, ime uplatioca sumu i za koji rad je uplaćeno. Najjednostavnije je da nam pošaljete skeniranu uplatnicu i napišete za koji je rad. Tog trenutka mi šaljemo saradniku obaveštenje da je rad plaćen i da počne sa pisanjem. Rad dobijate u dogovorenom roku.

Ako se u međuvremenu raspitujete kako napreduje rad, šta se dešava, može li rad pre dogovorenog roka... Oduzimate vreme koordinatorima koji ne znaju kako rad napreduje jer ga ne pišu, a ako pošalju upit saradniku, on umesto da kuca Vaš rad, odgovara na Vaša raspitivanja i mejlove i takođe gubi vreme. Imajte na umu da je važno da sve detalje pošaljete odmah u prvom mejlu. Jer, saradnik daje rok i cenu za navedene detalje, i ako Vi promenite zahtev, i mi možemo da promenimo cenu i rok. Znamo da mentori umeju da izmišljaju toplu vodu, i da ponekad u poslednjem trenutku menjaju mišljenje i uvek ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret. Ako je ponedeljak dogovoreni rok, rad možete očekivati do 20:00h tog dana, eventualno u retkim slučajevima do 00:00. I budite sigurni da ćete rad dobiti, jer, diskrecija, pouzdanost i kvalitet su razlog što postojimo već 11 godina!

Važno je, da sve što imate pošaljete u jednom e-mailu. Na taj način, štedite naše vreme i Vaš novac. Ako moramo sa Vama da razmenimo 20 e-mailova, da bismo izvukli od Vas sve neophodne informacije, u cenu rada biće uračunato i vreme koje je koordinator proveo kucajući detalje sa Vama. To može da podigne cenu rada i do 20%. Ovo se ne odnosi jedino na velike, magistarske i doktorske radove.

 

Ilustrovaćemo naše muke sa mejlovima na nekoliko prim(j)era:

 •  Poslali smo Vam rad, i Vi se javljate da ste ga otvorili i ne sviđa Vam se. I mentor ima primedbe. Ako je saradnik pogrešio, ako nije ispoštovao Vaše zahteve, ispravićemo u najkraćem mogućem roku. Ako su ispoštovani svi vaši zahtevi, koje ste naveli, onda to nije naša greška već Vaša.
 •  Poslali smo Vam rad a Vi ste ga greškom obisali sa mejla i tražite da Vam pošaljemo ponovo. Ako je prošlo dva-tri dana, nije problem. Ali ako je prošlo nedelju dana, nama je potrebno puno vremena da pronađemo ko je pisao Vaš rad, da zatražimo rad od saradnika da nam ponovo pošalje (ako ga ima) i da Vam ga prosledimo. I to se dodatno naplaćuje.
 • Vi ste tražili i dobili seminarski, ali Vam ne odgovara kvalitet i nivo teksta. Seminarski radovi postoje na nekoliko nivoa školovanja, na višoj školi, fakultetu, postdiplomskim studijama i sa svakim nivoom su složeniji, a samim tim i skuplji. Ako je seminarski za postdiplomske studije, napomenite to!
 •  Poslali ste zahtev sa jednog e-maila, sa drugog dogovarali detalje, Vaša drugarica je javila za uplatu sa svog e-maila... Kako mi da znamo ko je ko? Koristite jedan e-mail i jedno ime. Nama nije važno da li se potpisujete kao Vila Evanđelina ili kao Hari Poter samo neka potpis u e-mailu i ime na uplatnici budu isti, da bismo znali šta treba da radimo.
 • Niste nam javili da ste uplatili rad i sad ste ljuti što niste dobili tekst u dogovorenom roku? Mi mnogo toga jesmo ali nismo vidoviti, i ako nam ne javite da ste uplatili, mi nećemo znati da treba da počnemo sa pisanjem.
 • Dobili ste rad, ali Vam izlaze hijeroglife? Ne, nije rad pisan na staroegipatskom, već imate slabiji kompjuter i fajl nije downloadovan kako treba. Ponovo otvorite atačment i budite malo strpljivi.
 • Poslali ste e-mail i nema odgovora 30 min? Vi šaljete ponovo, i ponovo, i ponovo... Nemojte to raditi. Ako nije prohujao tajfun Balkanom, tu smo, samo smo u gužvi, i odgovorićemo. I mi smo ljudi – boli nas zub, imamo grip, lomimo noge i nestaje nam struja – malo strpljenja dok neko ne preuzme odgovaranje na e-mailove!
 • Vaš rad kasni? Vratićemo Vam deo novca ili sav novac, a saradnik neće biti plaćen. Imajte na umu da su i naši saradnici ljudi, i ako se nešto desi, javićemo Vam i dogovoriti sa Vama na vreme najbolje rešenje za sve – i da Vi dobijete rad u roku i da saradnik bude plaćen. Da, desilo se da je saradica kasnila sa radovima – porodila se pre termina. Njena beba nije ispoštovala dogovoreni rok za rođenje, pa je i saradnica par dana kasnila sa radovima.
 • Potreban Vam je obiman i težak rad? Najbolje za sve je da uplatite prvi deo, 50% ili 33%, mi ćemo uraditi polovinu ili trećinu, i na taj način, Vi možete od mentora tražiti mišljenje, da ne popravljamo posle ceo rad, a i biće Vam lakše da finansijski sve isplatite u delovima.

 

Koliko traje izrada rada? Nema pravila, ali postoji prosek:

 • Maturski/maturalni: 2-7 dana, cena od 10-60€;
 • Seminarski, 2-7 dana, cena od 10-40€;
 • Diplomski, 5-15 dana, cena od 40- 90€;
 • Master, 5-25 dana, cena od 50- 90€; Magistarski, 30-60 dana, cena od 300-1500€;
 • Disertacije, projekti, naučna istraživanja, 20-120 dana, cena od 200-3000€;
 • Ostala dokumentacija, istraživanja, ankete, obrada podataka, korekcije, lektorska obrada i sl, 3-30 dana, cena od 10-3000€.

 

Zahtev za izradu novog rada se šalje sa ove stranice :

Pogledajte i naše (slatke) muke sa klijentima.....

 

NAŠ PORTAL JE NAJSTARIJI I NAJPOZNATIJI INTERNET PORTAL NA OVIM PROSTORIMA KOJI SE BAVI OVIM POSLOM! MI SMO APSOLUTNI LIDERI U SVOM POSLU! SEDAM GODINA RADA SU DOKAZ NAŠEG KVALITETA PREDANOSTI I ODGOVORNOSTI U OVOM POSLU. TRUDIMO SE DA BUDEMO JOŠ BOLJI.
BUDITE I VI NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA!

WWW.MATURSKIRADOVI.NET