Seminarski Maturski Diplomski Radovi

Pretraga Zabava O nama Kontakt
 
Internet marketing jeftino za Vas sajt PDF Štampa

Poštovani vlasniče sajta,

Ja mogu da uradim sledeće kako bi Vaš sajt postao POPULARAN, a Vaše usluge prodate:

1)
da optimizujem stranice Vaseg sajta za google (oko dan-dva posla, ako imate neku konkurenciju mogu da pogledam i njihov sajt pa da vidim sta tacno uraditi, onda da li imate posebne zelje za koje reci hocete bolju poziciju na googlu).

2)
mogu podesiti google adwords nalog i srediti kampanju i par reklamnih oglasa, ovo isto mogu uraditi na facebooku, i nekoliko domacih marketing agencija. ali mi je potrebrno da znam za koje zemlje hocete reklamu. Posto mogu da Vas reklamiram samo u Beogradu, ili na teritoriji cele Srbije ili tipa Crne Gore. Ovde biste placali reklamu googlu mesecno. Dobijate klikove u zamenu za novac.

3)
mogu postaviti Vas baner na 13 nasih sajtova. (ukupna poseta oko 150.000 ljudi mesecno - trenutno je taj broj posetilaca u porastu, ovo ne spada u ponudu ali je moguce i ovo uraditi).

3)
mogu poslati Vasu reklamu na 170.000 e-mail adresa u roku od 7 dana.

4)
mogu postaviti Vaš oglas na 140 oglasnika

==================================

cena za ovo sve je 400 evra.

SVE BI BILO PODEŠENO PROFESIONALNO I KOREKTNO.


...
Proverite Internet oglašavanje
Eksperti na tom području!

Kompletna rešenja za najefikasnije

online advertising kampanje.


Korisni saveti za Internet marketing i e-poslovanje. Uputstva i vodiči za korišćenje Interneta, društvenih medija i tehnologije u poslovanju.


Optimizacija za pretraživače

Kroz rad na SEO-u poboljšavamo sadržaj web sajta i linkove koje vode ka njemu kako bi dostigli web sajtove koji su već pozicionirani u Top 10 pozicija u rezultatima pretrage.


Pay-per-click oglašavanje

“Plaćanje po kliku” odnosno Pay-Per-Click oglašavanje je najbolji način za brzo i precizno dovođenje kvalitetnih posetilaca na sajt koji mogu postati kupci Vaših proizvoda i usluga.